Localitățile Mamaia Sat și Mamaia Nord au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Localitățile Mamaia Sat și Mamaia Nord au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii.

Echipele RAJA intervin în data de 8 mai pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, de pe strada T4 din localitatea Mamaia Sat.

Pentru realizarea acestor intervenții, se sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 07.30. – 19.30, consumatorilor din localitățile Mamaia Sat și Mamaia Nord.

Din cauza presiunii și a debitului mare de apă pe conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, de pe strada T4 din Mamaia Sat, sunt afectați de lipsa apei și Hanul Piraților, Tabăra de copii Năvodari, Depozitul 10 și Ecluza Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mamaia sat si Mamaia nord nu exista ca localitati, aceste toponimii se refera la cartiere ale orasului Navodari, respectiv municipiului Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*