Localitatea Hârșova a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea a doua avarii survenite pe conductele de alimentare cu apă, având fiecare diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Cășăriei cu Frumoasei, respectiv a străzilor Tablei cu Cășăriei din orașul Hârșova, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă.

Întreruperea a început de la ora 11.30 și se estimeză că se va încheia în jurul orei 17.00

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.

UPDATE:

Ca urmare a problemelor întâmpinate la remedierea avariilor survenite astăzi – 02 aprilie 2019, la conductele de alimentare cu apă, având fiecare diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Cășăriei cu Frumoasei, respectiv a străzilor Tablei cu Cășăriei din orașul Hârșova, RAJA SA Constanța este nevoită să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până la ora 19,00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si ce daca! Oricum noi ne spalam toti cu Moet si facem mancare cu Evian.La noi se traieste bine mai nenicule,nu gluma !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*