Localitatea Agigea a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Locuitorii din Agigea au rămas fără apă potabilă la robinete în urma unei avarii înregistrate pe conducta principală de alimentare cu apă.       

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, de la ieşirea din localitatea Agigea spre Eforie Nord, cu diametrul de 400 mm, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 18 februarie, în intervalul orar 12,30 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toţi consumatorii din localitatea Agigea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*