Liviu Dragnea și Gabriela Firea vin la Mamaia pentru Școala de Vară a Femeilor Social Democrate

Mariana Gâju și conducerea PSD au dat starul petrecerii. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju și conducerea PSD. FOTO Adrian Boioglu

Toată floarea PSD petrece un weekend la Mamaia. Începând de joi, 25 august și până duminică, 28 august, conducerea partidului participă la Școala Politică a Femeilor Social Democrate. Programul începe joi la ora 13.00 cu discursul Vioricăi Dăncilă, președintele Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD). Ea va fi urmată de președintele partidului, Liviu Dragnea.

După ora 15.00 pe scena de la Pavilionul Expozițional din Constanța va urca Gabriela Firea, primarul general al capitalei, urmată de un analist politic și un sociolog.

Vineri, lucrările conferinței încep la ora 10.00 și țin până spre seară. Florin Iordache, președintele Camerei Deputaților, dar și primărița de la Cumpăna, Mariana Gâju sunt printre vorbitori.

Sâmbătă, femeile social democrate se întâlnesc cu conducerea OFSD, iar duminică vor fi trase concluziile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*