Lista cu actele necesare pentru desfășurarea de activități comerciale în Constanța

Centrul de Informare Cetateni Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor. FOTO Cătălin Schipor

Având în vedere prevederile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, adoptat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 427/2017, vă aducem la cunoștință că activitatea de tip comercial se poate desfășura, după caz, numai în baza următoarelor acte administrative emise de Primăria municipiului Constanța:

Autorizație de funcționare pentru desfășurarea activității de alimentație publică necesară pentru activităţi ce se regăsesc în grupele 561 – Restaurante, 563 – Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor;

Autorizație de funcționare pentru desfășurarea de activități recreative și distractive necesară pentru activităţi care se regăsesc în grupa 932 – Alte activităţi recreative şi distractive;

Aviz program de funcționare necesar pentru activităţi comerciale şi de prestări servicii care nu se regăsesc în grupele 561, 563 şi 932 , în structuri de vânzare cu sediu fix;
Autorizație de funcționare pentru complex hotelier;

Autorizație de funcționare pentru activități economice complementare la același punct de lucru;

De asemenea, vă comunicăm că, expunerea produselor din unitate precum și comercializarea produselor din unitate pe terasa amenajată la exteriorul unității de alimentație publică se fac în baza autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activități cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public.

Vizarea actelor administrative emise în anul 2017 se face până la data de 31 martie 2018 pe baza unei documentații simplificate care cuprinde cererea de viză și dovada achitării taxei aferente.

Documentațiase poate depune și prin intermediul poștei electronice la adresa agenti.economici@primaria-constanta.ro.
Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Centrului de informare cetățeni din cadrul City Park Mall, sau accesa adresa http://www.primăria-constanța.ro/despre instituție/agenți economici/acte necesare în vederea autorizării/cereri legate de activitatea agenților economici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*