Liniile RATC 5-40, 101C, 101M vor circula deviat în data de 19 septembrie în municipiul Constanța

Harta traseului deviat

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, în data de 19 septembrie între orele 8:00 şi 17:30, S.C. Confort Urban S.R.L. va realiza lucrări de asfaltare pe Strada Pandurului.

Este vorba de tronsonul cuprins între Şoseaua Mangaliei şi Strada Liliacului. Liniile de autobuz 5-40, 101C, 101M vor fi deviate şi vor circula pe următorul traseu:

  • Linia 5-40 sensul de mers spre KM 5: Șos. Mangaliei – Str. Hatman Arbore – Str. Meșterul Manole – Str. Democraţiei;
  • Linia 101C, 101M sensul de mers CET: Şos. Mangaliei – B-dul Aurel Vlaicu (traseul vechi).

Autobuzele vor opri în toate stațiile de pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*