La Medgidia a început distribuirea legitimațiilor pentru transportul local de călători

Primăria Medgidia

Primăria Medgidia a demarat distribuirea legitimațiilor pentru transportul local de călători pentru mai multe categorii de persoane, atât din municipiu, cât și din localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Potrivit reprezentanților instituției, pot obține aceste legitimații de călătorie următoarele categorii:

  • Elevi;
  • Persoane cu dizabilități. În cazul persoanelor cu certificat de handicap revizuibil este necesară prezentarea unui certificat valabil la data depunerii cererii;
  • Asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav;
  • Veterani de război;
  • Persoane persecutate din motive politice în perioada comunistă;
  • Persoane persecutate din motive etnice;
  • Luptători la Revoluția din decembrie 1989.

Legitimațiile de călătorie se distribuie la biroul Centrul de Informare Cetățeni, din curtea interioară a primăriei, în baza cererii formulate și a actului de identitate, respectiv a dovezii calității deținute, de luni până vineri, între orele 09.00 – 12.00.

Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241/812.300, interior 101 și 128.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*