La Doors Club sărbătoarea de 1 Decembrie începe cu Subcarpați

La Doors Club sărbătoarea de 1 Decembrie începe cu Subcarpați

Joi, 30 noiembrie, la miezul nopții, Constanța are întâlnire cu băieții de la SUBCARPAȚI la Doors Club!

Trupa Subcarpați își aniversează 7 ani de existență iar noi sărbătorim cu toții Ziua Națională în compania trupei a cărei muzică este în același timp familiară și diferită de tot ce se cântă astăzi la noi, definind în același timp tot ce înseamnă ROMÂNIA și sentiment românesc.

 

SUBCARPAȚI este o mix exploziv de muzică tradițională românească și ritmuri modern, o combinație eclectică de folclor românesc, evidențiat de instrumente tradiționale și ritmuri de trip hop, dubstep, rap, dancehall și multe altele.

Reinterpretând folclorul în manieră proprie și aducând în prim-plan ideea că e important să ne reconectăm la originile noastre, SUBCARPAȚI a ales să vorbească despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără a transforma asta într-un discurs patetic. Tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe, iar fiecare concert al trupei reprezintă timpul necesar să se conecteze cu trecutul și natura.

Biletele s-au pun în vânzare la sediul clubului, la prețul de 45 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro
https://www.facebook.com/events/748345308700775/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*