Sesiunea Științifică Internațională PONTICA a ajuns la a 50-a ediție
În perioada 11-13 octombrie 2017, se vor desfășura lucrările Sesiunii Științifice Internaționale PONTICA, ce va fi dedicată împlinirii a 2000 de ani de la moartea poetului Publius Ovidius Naso și va avea ca temă ISTORIE ȘI ARHEOLOGIE ÎN SPAȚIUL VEST-PONTIC.
Evenimentul, ajuns la cea de-a 50 ediție, va fi organizat de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Istorie și Știinte Politice a Universității „Ovidius” Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 11 octombrie 2017, ora 12, în Aula „Adrian Radulescu” (Sala Pictată) a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu, 12.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Primarul Hârșovei, Viorel Ionescu a anunțat că au fost semnat contractul de execuție lucrări pentru componenta de reabilitare a clădirii „Școlii Vechi“, urmând ca în perioada următoare să se înceapă lucrările. Legat de implementarea acestui […]
„Moş Crăciun în localitatea mea“ este tema de anul acesta a concursului judeţean de creaţie de bandă desenată „BD Noël-BD Santa“, iniţiat de Şcoala Gimnazială nr. 33 “Anghel Saligny “şi Liceul Teoretic „Decebal“ din Constanţa. […]
În perioada programului „Școala Altfel“, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii fiind unul dintre locurile preferate de copii și cadrele didactice. Pentru a facilita accesul acestora la spectacole, conducerea CMSN îi așteaptă cu o serie […]
Be the first to comment