La Cernavodă se împart tichete sociale pentru „Lăsata de sec“

Primăria Cernavodă. FOTO CTnews.ro

Primăria orașului Cernavoda derulează începând cu data de 25 martie, programul de distribuire a tichetelor sociale, conform HCL  78/17.03.2016 pentru ”Lăsata de sec” – începutul postului Sfintelor Paști.

Sunt invitați să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială toți beneficiarii de tichete (literele A-Z) cu următoarele documente în original: actul de identitate și ultimul cupon de pensie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*