Klaus Iohannis conduce detașat, conform numărătorii paralele a voturilor exprimate, în județul Constanța. Pe locul 2 este Dăncilă, la 20 procente distanță

Președintele României, Klaus Iohannis a fost prezent la festivitățile organizate de Ziua Marinei. FOTO Cătălin SCHIPOR

Numărătoarea paralelă a voturilor valabil exprimate din județul Constanța arată că alegătorii au votat masiv în favoarea candidatului PNL, Klaus Iohannis.

Numărătoarea realizată de reprezentanții USR îl dă pe Iohannis drept câștigător al scrutinului cu 39,38% dintre voturi.

Pe locul secund, cu 19,88% din voturi este Viorica Dăncilă, urmată de Dan Barna cu 15,49%.

Locul 4 este ocupat de Mircea Diaconu care a atras 9,54% dintre voturile constănțenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*