Județul Constanța se află sub Cod Galben de vânt

Constanța intră sub cod galben de vânt. FOTO Cătălin Schipor

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis o avertizare valabilă până la ora 11:00 cu privire la intensificări temporare ale vântului, cu rafale care vor atinge 55-65 km/h.

Potrivit meteorologilor, valorile termice vor continua să crească, astfel încât temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de 3-4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când trecător va ploua slab. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

  • Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala orice problemă la următoarele numere de telefon:
  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55;
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.
  • Direcția Generală Poliția Locală – 0241.484.205 sau 0799/606142(WhatsApp)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*