Jandarmii constănțeni, chemați să prindă șerpi în municipiul Constanța

Intervenții inedite ale jandarmilor constănțeni. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni au fost sesizați de două ori, în ultimele 24 de ore, cu privire la prezența unor șerpi în municipiul Constanța. Reptilele au fost capturate de militari și eliberate în mediul natural.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, speriată de prezența unui șarpe ce se adăpostise sub o mașină parcată pe strada Eremia Movilă, o femeie a sunat miercuri dimineață la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a preluat reptila, ulterior aceasta fiind eliberată într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului.

De asemenea, în cursul serii de marți, în jurul orei 21.00, jandarmii constănțeni au preluat și eliberat în mediul natural un alt șarpe, semnalat în zona unui bloc situat pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța.

„În astfel de situații, recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*