Jandarmii constănțeni au stricat afacerile de pe plajă ale unei comerciante cu lucruri de firmă

Jandarmii au confiscat șepcile contrafăcute. FOTO IJJ Constanța

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat pe plaja din staţiunea Venus, o tânără care oferea spre comercializare obiecte vestimentare.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că numita T.L., în vârstă de 17 ani, din Eforie, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor, şepci inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi au condus-o pe făptuitoare la sediul poliţiei Mangalia, unde au predat-o împreună cu bunurile găsite asupra sa, în vederea continuării cercetărilor.

„Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente“, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*