Investigații rapide și silențioase, mai aproape de casă, la Policlinica Ovidius Clinical Hospital Constanța, care are de acum un echipament RMN ultra-modern

Noul echipament RMN de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO CTnews.ro

Pacienții Ovidius Clinical Hospital pot face investigații RMN în oraș, la Policlinica OCH Constanța. Cel mai nou echipament de rezonanță magnetică oferă ocazia pentru investigații rapide și silențioase.

Policlinica OCH Constanța vine în întâmpinarea cererilor pacienților cu un nou echipament modern pentru investigații RMN. Pacienții Ovidius Clinical Hospital beneficiază, din luna iulie 2019, de un diagnostic precis realizat cu ajutorul parteneriatului încheiat cu Medconst Plus.

Am încheiat acest nou parteneriat pentru a răspunde cererilor pacienților noștri. Dar avantajele tehnologiei de ultimă generație sunt benefice atât pentru pacienți, cât și pentru medicii din Constanța. Echipamentul este unul de ultimă generație – Siemens Magnetom Sempra”, a explicat Adrian Mociu, directorul Ovidius Clinical Hospital.

Astfel, constănțenii care merg la Policlinica OCH au parte de:

  • Investigații rapide și mult mai silențioase
  • Cea mai bună calitate a imaginii
  • Whole Body RM
  • Diagnostic mai specific prin spectroscopie – o serie de teste de diagnostic care măsoară modificările biochimice la nivelul țesuturilor supuse investigației

Spectroscopia prin rezonanță magnetică poate fi utilizată pentru a stabili cu o acuratețe mult mai mare tipul și stadiul unei tumori și poate face distincția dintre o tumoră recurentă și o necroză postradiere.

Spectroscopia prin rezonanță magnetică crește de asemenea specificitatea diagnosticului și poate îmbunătăți abilitatea de a prezice gradul histologic al unei tumori.

Pacienții Policlinicii OCH Constanța pot solicita informații suplimentare și pot face programări la telefon 0241.480.400 sau pe strada Flămânda, nr. 19.

Prin sistemele OCH de IT integrate, informațiile medicale ale pacienților sunt accesibile medicilor din oricare sediu al Ovidius Clinical Hospital, așa că actul medical are continuitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*