Intrare Liberă la Delfinariu, Microrezervație, Acvariu și Planetariu de Ziua României

Delfin din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfin din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Surpriză plăcută din partea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Pe 1 decembrie nimeni nu plătește biletul de intrare.

“Cu ocazia zilei Naționale a României, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, oferă intrare liberă atât la Delfinariu cât și în Microrezervatie, Planetariu și Acvariu”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul CMSN. 

Programul reprezentațiilor la Delfinariu va fi cel de weekend. Asta înseamnă că Delfinii Ni-Ni și Chen-Chen vor evolua la orele 12.00 și 15.00.

La Acvariu, programul este de la ora 9.30 până la 16.30, în timp ce Microrezervația e deschisă de la ora 9.00 la 16.00.

Amatorii de incursiuni printre stele pot să meargă la Planetariu. Demonstrațiile au loc la orele: 10.15, 11.15, 13.00 și 14.15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*