Intrare gratuită la Delfinariu pe 1 decembrie! Grăbește-te să prinzi unul dintre cele trei spectacole

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul Constanța își deschide porțile de Ziua României. Pe 1 Decembrie, sunt trei spectacole gratuite pentru cei care vor să vadă delfinii în acțiune.

Directorul instituției, dr. Adrian Bîlbă spune că este pregătit să-și primească oaspeții la orele 11:00, 13:00 și 15:00. De această dată, reprezentanțiile vor fi ceva mai diferite. Pe lângă delfini, în marele bazin vor intra și doi dresori care vor arăta publicului cum se pot juca cu jucăușele mamifere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*