Încep lucrările de refacere a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între Prelungirea Bucovinei și strada Patriei

Bulevardul Mamaia din Constanța

Din această noapte încep lucrările de frezare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Lucrările se vor desfășura noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent, pe sensul de mers către strada Patriei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19.00 – 05.00. Se va decapa și zona scuarului median.

Intervențiile vor continua toată săptămâna, cu același regim de restricții de trafic rutier. După finalizare lucrărilor de frezare, zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*