Incendiu puternic în Mamaia. Terasa Motor, Casa Andreea și Casa Aza, distruse de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea Mamaia, iar terasa Motor, Casa Andreea și Casa Aza au fost distruse de flăcări.

La locul incendiului s-au deplasat mai multe autospeciale, iar pompierii s-au luptat cu flăcările câteva ore. Au ars, pe o suprafață de 500 mp, terasa Motor (în proporție de 90 %), casa AZA (în proporție de 80 %), casa Andreea (în proporție de 80 %). Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de un echipaj SAJ, proprietarului teraselor, 71 de ani, atac de panică, iar o persoană, care s-a înțepat într-un cui, a fost transportată la spital, conștientă, cooperantă, de un echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*