Incendiu puternic în Mamaia. Terasa Motor, Casa Andreea și Casa Aza, distruse de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea Mamaia, iar terasa Motor, Casa Andreea și Casa Aza au fost distruse de flăcări.

La locul incendiului s-au deplasat mai multe autospeciale, iar pompierii s-au luptat cu flăcările câteva ore. Au ars, pe o suprafață de 500 mp, terasa Motor (în proporție de 90 %), casa AZA (în proporție de 80 %), casa Andreea (în proporție de 80 %). Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de un echipaj SAJ, proprietarului teraselor, 71 de ani, atac de panică, iar o persoană, care s-a înțepat într-un cui, a fost transportată la spital, conștientă, cooperantă, de un echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*