Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni după ce conducătorul a fost prins în timp ce arunca ilegal deșeuri

Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat vineri, 9 decembrie, o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară deșeuri  provenite din  lucrări de construire. Conducătorul auto a fost surprins pe strada Amsterdam din municipiul Constanța, în zona Tomis Plus.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor. Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale.

De asemenea, polițiștii locali au identificat producătorul inițial al deșeurilor care a fost sancționat cu amendă contravențională de 5.000 de lei, conform OUG nr. 92/2021, art. 23, alin. 2 privind regimul deșeurilor.

Vă reamintim că oamenii legii monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care actele normative în vigoare privind protecția mediului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*