În următoarea ședință de CJ se vor discuta printre altele, proiectele pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Națională, Edificiul Roman cu Mozaic, Mormântul pictat hypogeu

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consilierii Județeni din Constanța sunt convocați în şedinţă ordinară, pe data de 22 decembrie, începând cu ora 13.00, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa. Ordinea de zi cuprinde 12 proiecte inițiate de președintele CJ Țuțuianu Marius Horia și vicepreședintele Palaz Claudiu Iorga.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurarii serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2018 la obiectivele aparținând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de Pază a Județului Constanța.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Muzeului de Artă Constanța.

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr.130/11.05.2016 privind acordarea unui ajutor tinerei Ulmanu Aurelia Angela.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.80/31.03.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2017 pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale.

9. Proiect de hotărâre privind transmiterea unor spații din imobilul proprietate publică a Județului Constanța – Pavilionul Expozițional Constanța, situat în Municipiul Constanța, bl.Mamaia, nr.331A, în folosința gratuită a Instituției Prefectului – Județul Constanța pentru Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenței nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Constanța.

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pe anul 2017.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri și cheltuieli și a listei de investiții ale Județului Constanța pe anul 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*