În lipsa festivalului, amânat din cauza epidemiei de coronavirus, Plaja Neversea se deschide pentru relaxare

Organizatorii Festivalului Neversea au decis ca anul acesta, în lipsa evenimentului ce a fost amânat pentru 2021 din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus, să deschidă plaja pentru relaxare.

„Suntem cu toții nostalgici și plini de amintiri în acest weekend, când ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Dar, venim cu o surpriză pentru constănțeni și nu numai. În locația în care se desfășoară în fiecare an festivalul, deschidem plaja Neversea care ar trebui să redea un pic din atmosfera festivalului și care sperăm să fie o locație îndrăgită, în primul rând de constănțeni, dar și de turiștii care vin la malul Mării Negre. Plaja Neversea va fi deschisă întregul sezon”, au transmis organizatorii festivalului.

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA și-au asumat decizia de amânare a festivalurilor pentru 2021 și au precizat că biletele și abonamentele achiziționate rămân valabile pentru anul viitor. Pentru cei care nu vor putea participa în 2021, rambursarea se va face în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*