Impozitele și taxele locale de la Constanța pot fi plătite acum și în rate

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) vrea să ușureze povara plății dărilor către municipalitate așa că propune contribuabililor să achite sumele datorate în rate.

Facilitatea este disponibilă doar până la 31 martie și doar pentru posesorii anumitor carduri de la Banca Transilvania sau Garanti Bank, după cum urmează:

– 5 rate, pentru persoanele care dețin carduri Mastercard Forte/Star Forte, Mastercard Forte–Divizia pentru medici, VISA Gold/Star Gold, VISA Gold BT-Rotary, VISA Platinum/Star Platinum, Buisness Credit Card la Banca Transilvania;
– 3 rate, pentru deținătorii de Bonus Card la Garanti Bank.

Persoanele care deţin cardurile sus-menționate pot achita sumele datorate bugetului local în următoarele sedii SPIT:
– str. Badea Cârţan nr. 3 – Agenţia fiscală nr. 1,4;
– str. Nicolae Grindeanu nr. 66 – Agenţia fiscală nr. 2;
– str. Atelierelor nr. 6 şi str. Griviţa nr. 50 – Agenţia fiscală nr. 3;
– City Park Mall (sky level) – Agenţia fiscală nr. 5
– str. Dumbrăveni nr.1, Palazu Mare – Agenţia fiscală nr. 5;
– str. Sulmona nr. 22 – Agenţia fiscală nr. 6;
– în cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat în zona Cafeteria Auchan.

“Precizăm că în vederea efectuării plăţilor contribuabilii trebuie să prezinte doar cartea de identitate sau înştiinţarea de plată iar comisionul tranzacţiei este 0%”, au transmis reprezentanții SPIT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*