Iată cum poți depune o declarație fiscală online la SPIT Constanța

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce în atenția contribuabililor că pot depune declarațiile fiscale fără a se mai deplasa la ghișeele instituţiei.

Acest lucru se poate face direct pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea „Servicii online/ Declarații fiscale”, fără/cu autentificare sau prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro).

Contribuabilii au obligaţia de a completa corect, integral şi cu bună credinţă rubricile corespunzătoare ce se regăsesc pe formularele tipizate, corespunzătoare situaţiei fiscale, iar declaraţia se semnează de către contribuabili, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia.

În vederea îmbunătăţirii comunicării cu contribuabilii și a creşterii gradului de transparenţă a serviciilor oferite, SPIT a implementat diverse servicii online disponibile 24/24 de ore menite să mărească satisfacția acestora, să reducă timpul de așteptare ori deplasarea la ghișeele agențiilor fiscale în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*