Hoți de cereale, prinși de polițiștii locali cu porumb furat din Portul Constanța

Hoți de cereale, prinși de polițiștii locali constănțeni. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat miercuri, 7 decembrie, în jurul orei 08.30, pe strada Portului, trei persoane care încărcau într-o autoutilitară 12 saci cu porumb care fuseseră sustrași din portul Constanța.

Oamenii legii au întocmit proces verbal de depistare a infracțiunii flagrante, conform art. 12 din Legea 155/2010 coroborat cu articolului 293 din Noul cod de procedură penală iar cele trei persoane și bunurile au fost predate în vederea continuării cercetărilor Serviciului de Poliție Transporturi Maritime.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța roagă cetățenii să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*