Horațiu Mălăele – One Man Show la Doors Club

Horațiu Mălăele are un spectacol în Doors Club.

O legendă vie a scenei românești, unul dintre cei mai apreciați actori, Horațiu Mălăele revine pe scena clubului Doors joi, 12 martie.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Prețul unui bilet este 75 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 9 martie. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00-20.00. Info: 0763 661622.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*