Hârșova a rămas fără apă potabilă. RAJA intervine pentru remedierea situației

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru remedierea unei avarii survenite în data de 24 iulie pe conducta cu diametrul de 250 mm de la intersecția străzilor Vadului și Rozelor, din orașul Hârșova, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 14,30-18,30. Este afectată de lipsa apei întreaga localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*