Hai să cunoști spațiul cosmic la Observatorul Astronomic din Constanța

Proiecție 3D la Observatorul Astronomic din Constanța
Proiecție 3D la Observatorul Astronomic din Constanța

Filme 3D despre Spațiul Cosmic și observații ale planetelor vizibile. Este oferta cu care Complexul Muzeal de Științe ale Naturii îmbie pasionații de astronomie.

În această perioadă a anului sunt vizibile pe timpul nopții planetele Jupiter, Marte și Saturn.  Astronom Experience în colaborare cu COMPLEXUL MUZEAL DE ȘTIINȚE ALE NATURII CONSTANȚA organizează în acest weekend evenimentul intitulat “Cunoașterea Spațiului Cosmic”.

Vineri, sâmbătă și duminică proiecțiile 3D încep de la ora 20.30 la Observatorul Astronomic. După ora 21.00, dacă vremea este favorabilă, au loc observațiile cu ajutorul telescoapelor.

Ștefan Costache, coordonatorul Observatorului Astronomic din Constanța poate fi găsit la telefon 0766436310, pentru programări și detalii suplimentare.

Prețul unui bilet pentru proiecția 3D este de 5 lei pentru un copil și 10 lei pentru un adult. Observațiile au prețuri similare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*