Ghișeele agenției fiscale nr. 3 sunt închise din cauza întreruperii curentului electric

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a unor instalații electrice, S.C. Enel Dobrogea S.R.L. întrerupe astăzi, în intervalul orar8.00-16.00, alimentarea cu energie electrică la sediul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanta situat pe str. Sulmona nr. 22.

Drept urmare, ghișeele agenției fiscale nr. 3 vor fi închise, iar pentru efectuarea operațiunilor fiscale din aria de competență a instituției, constănțenii sunt rugați să se adreseze:

– agenției fiscale nr. 6 din bd. Tomis nr. 112;

– agenției fiscale nr. 1 si 4 din str. Badea Carțan nr. 3;

– agenției fiscale nr. 2 din str. N. Grindeanu nr. 66;

– agenției fiscale nr. 5 din City Mall, bdul Alexandru Lapușneanu nr. 116C;

– agenției fiscale nr. 5 din str. Dumbrăveni nr. 1.

În cazul contribuabililor care au solicitat certificate de atestare fiscală, acestea vor fi eliberate astăzi la ghișeele agenției fiscale nr. 6 din bd. Tomis nr. 112.

Din data de 2 noiembrie agenția fiscală nr. 3 își reia activitatea de lucru cu publicul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*