Furnizarea de apă caldă în Constanța va fi oprită din 20 septembrie pentru revizia anuală a instalațiilor

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale Constanța SA va efectua luna aceasta revizia anuală a instalației de producere a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare de pregătire a sezonului rece.

Din acest motiv, se va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă caldă către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al Municipiului Constanța. Oprirea furnizării apei calde va începe în 20 septembrie, ora 00.00.

„Estimăm că lucrările planificate vor fi finalizate în după amiaza zilei de 22 septembrie, urmând a se va proceda ulterior la încărcarea instalațiilor din centrală. Repornirea instalațiilor de ardere se va face după asigurarea parametrilor pe rețeaua de transport agent termic primar. Menționăm că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*