FOTO VIDEO  Zen Residence Constanța și-a deschis porțile pentru primii 105 proprietari ai apartamentelor din blocurile 4 și 5

Ansamblul rezidențial Zen Residence Constanța. FOTO Paul Alexe

Vineri, 15 aprilie, o zi mult așteptată pentru primii 105 proprietari ai apartamentelor noului ansamblu rezidențial Zen Residence Constanța, situat în strada Genova, nr. 6, în zona Carrefour. Aceștia au primit cheile noilor lor locuințe, de la primele două blocuri de câte patru etaje, dintr-un ansamblu ce va totaliza șapte imobile și un total de 350 de apartamente. Cu o arhitectură modernă, minimalistă, noul ansamblu rezidențial reprezintă doar începutul unei importante investiții turco-române pe piața dezvoltatorilor imobiliari.

„Este un proiect demarat în urmă cu doi ani, o colaborare între o firmă românească și una din Turcia. Este un anamblu de șapte blocuri, cu o arhitectură modernă, minimalistă, pentru care au fost folosite materiale de cea mai bună calitate. Predăm acum cheile proprietarilor din blocurile 4 si 5, iar la sfârșitul lunii august a anului viitor dorim să putem termina și celelalte blocuri ale ansamblului. Opt echipe de lucru, alcătuite din profesioniști români și turci, aproximativ 250 de oameni, au lucrat împreună la cele mai ridicate standarde de calitate, ca o familie, pentru realizarea acestui proiect”, a declarat managerul de proiect Zen Residence Constanța, Mustafa Osman Guler, arhitect de profesie, cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării ansamblurilor rezidențiale.

La finalizarea proiectului, acesta va fi unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale construite în Constanța, urmând să cuprindă și câteva zone de relaxare în aer liber pentru beneficiarii săi.

„Sărbătorim finalizarea primelor două blocuri ale ansamblului Zen Residence Constanța, un total de 105 apartamente. Ansamblul va cuprinde zone de spațiu verde, zone de promenadă pentru locuitorii ansamblului, zone de joacă pentru copii și chiar și un iaz ornamental”, a explicat Figen Bako, reprezentant vânzări Zen Residence Constanța. 

În cadrul festivității de înmânare a cheilor apartamentelor către beneficiari, dezvoltatorul imobiliar a oferit și câteva surprize, organizând o tombolă cu premii și plantând primii copaci, care au fost botezați după numele unor copii ai noilor proprietari.

Noul ansamblu rezidențial Zen Residence Constanța cuprinde apartamente de 2-5 camere, la un preț de 1200 euro/mp, constructorul oferind o garanție a lucrărilor de trei ani. La subsolul blocurilor, fiecare proprietar beneficiază de un loc de parcare. Conform celor declarate de către reprezentantul dezvoltatorului imobiliar, din totalul de 350 de apartamente, au mai rămas la vânzare 40.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*