FOTO VIDEO Un autoturism în care se aflau trei copii s-a răsturnat lângă Mihai Viteazu

Un autoturism s-a răsturnat în apropiere de localitatea Mihai Viteazu. FOTO SAJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 11.00, în apropiere de localitatea Mihai Viteazu. În condiții care încă nu au fost încă stabilite, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Imediat după producerea accidentului, martorii din trafic au oprit și au intervenit. Au scos din mașina răsturnată în afara părții carosabile victimele – trei copii și un adult, apoi au repus mașina pe roți. La fața locului au fost trimise trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, precum și elicopterul SMURD.

UPDATE

“În jurul orei 10:35, o femeie, în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către localitatea Mihai Viteazu și, ajungând la km 249+200m, intr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara părții carosabile, către stânga. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a 3 pasagere, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța

VIDEO: Nicoleta BUJOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*