FOTO VIDEO Spectacol de mare clasă la Arena Eqcvestria din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

Calul a executat o plecăciune în fața oaspeților. FOTO Adrian Boioglu
Calul a executat o plecăciune în fața oaspeților. FOTO Adrian Boioglu

Amatorii sportului nobil au avut în acest weekend parte de un spectacol de excepție la Arena Eqcvestria din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Numărul mare de vizitatori, dar și reacția acestora, i-a determinat pe organizatorii să se gândească să repete evenimentul la fiecare două săptămâni.

“Încercăm să prezentăm acest spectacol ca pe o atracție pentru toți cei care sunt pe litoral. Vrem să creăm aici la Pavilionul de călărie de la Arena Eqvestria situată în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, o școală de călărie care să reprezinte municipiul Constanța la concursurile naționale și internaționale”, a declarat Alexandru Nănescu, managetul Arenei Eqvestria.

La Arena Eqcvestria a fost recent realizat un manej în afara arenei de iarnă. Vizitatorii au parte de plimbări de agrement, cursuri de echitație care se fac zilnic între 9.30 – 18.30. Acolo sunt 12 cai de rase diferite, iar cel mai iubit cal este Zorro, care evoluează la fiecare spectacol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*