FOTO VIDEO Scandal între clanurile de romi din Constanța – nu au vrut să intre cu datorii neplătite în noul an

Suspectul a fost dus de către polițiști la instanța de judecată. FOTO IPJ Constanța

Clanurile de romi Căldăraru și Petrache sunt cunoscute în municipiul Constanța în urma deselor conflicte pe care le-au provocat în ultimii ani. Nici o parte nu vrea să rămână cu polițe neplătite și cum au ocazia se răfuiesc. După ultimul conflict al lor din ziua de 30 decembrie a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a ține cele două familii la distanță.

Așa s-a întâmplat și în dimineața de 30 decembrie, când, un membru al familiei Căldăraru a fost tăiat de un individ cu care avea conflicte mai vechi, acesta fiind din familia Petrache.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 9.00, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în piața Brick din municipiul Constanța, a avut un conflict cu un alt bărbat, de 51 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul de 51 de ani l-a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 60 de ani, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul de plăgi înjunghiate superficiale și traumatism prin agresiune. Victima a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit faptul că prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Oamenii legii l-au reținut pe autor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul a fost propus spre arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției 4 au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*