FOTO VIDEO Peste 230 de sportivi au participat la Cupa Orașului Ovidiu la Karate

Cupa Orașului Ovidiu la Karate. FOTO Adrian Boioglu

Peste 230 de sportivi au participat în data de 30 martie, la Cupa Orașului Ovidiu la Karate, eveniment care a devenit deja o tradiție și care atrage competitori din întreaga țară.

Radu Dan, directorul sportiv la Club Sportiv Orășenesc Ovidiu, a vorbit despre această competiție cu jurnaliștii CTnews.

“Ne aflăm la cea de-a cea de-a șasea ediție a Cupei Ovidiu la karate. Deja o tradiție putem să spunem, fiind la a șasea ediție, avem peste 230 de participanți, 13 cluburi din țară, competiția face parte din calendarul național al federației și sperăm să o ducem la cât mai multe ediții de aici încolo.

Deja suntem familiarizați cu competițiile, încercăm să creștem orașul și să creștem sportivii orașului. Tot timpul ne dorim să atingem performanțe cât mai mari”, a afirmat Radu Dan.

El a subliniat și sprijinul important pe care Primăria și Consiliul Local Ovidiu îl acordă acestui club.

“De-a lungul timpului la acest proiect domnul primar a fost alături de noi. Administrația locală a susținut toate ramurile sportive, să spunem așa, toate competițiile pe care le-am desfășurat. Tot timpul sunt alături și aproape de noi”, a mai spus directorul sportiv al Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu.

Ștefan Ghițulescu, sensei la Club Sportiv Orășenesc Ovidiu, își dorește ca această competiție să devină și mai importantă la nivel național.

“Suntem la ediția numărul 6, de la an la an crește ca și număr de participanți. Nu poate decât să ne bucure acest lucru, nu poate decât să spună că facem bine ceea ce facem. Curând sperăm să devenim o cupă care să conteze și la calificarea lotului național, adică rezultatele obținute la această cupă să fie luate în vedere la selecția sportivilor pentru lotul național”, a povestit Ștefan Ghițulescu.

El a explicat și care sunt calitățile cele mai importante în artele marțiale.

“În artele marțiale, ceea ce contează cel mai mult este să fii disciplinat și perseverența și consecvența pe care o dedici practicării acestui sport.

Micile secrete fiecare antrenor le știe și le insuflă sportivilor lor, dar ei au fost instruiți la sală să tragă cu dinții, ca să zic așa, și să obțină un rezultat cât mai bun, să nu se dea bătuți nicio clipă, indiferent cât de greu le-ar fi pe suprafață. Ăsta este și spiritul în care noi educăm și antrenăm copiii ca niciodată, indiferent de greutățile de pe tatami, din sport sau din viață, să nu se lase bătuți”, a mai spus Ștefan Ghițulescu.

De asemenea, președintele Clubului Tai-Pan Ana, Ana Maria Balaș, a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un sportiv care se apucă de karate.

“În primul rând pasiune, să fie foarte pasionat de acest sport, să iubească și să fie viziunea lui, în al doilea rând să fie muncitor, talentul nu este suficient, și să facă cu drag. 

Elevii mei sper să-și atingă maximul potențialului lor, să lupte din suflet și cu inimă și cel mai bun să câștige întotdeauna”, a afirmat Ana Maria Balaș.

La această competiție sportivii de la CSO Ovidiu au obținut următoarele performanțe.

Astfel, la Kumite New Style, Eva Maria Ghițulescu, Emma Gavrilă, Rodica Petronela Zaharia s-au clasat pe locul 1.

Andreea Guriță, Petronela Teacu, Luca Larion au urcat pe a doua treaptă a podiumului, iar locul trei a revenit sportivilor Matei Larion, Robert Ștefan, Victor Mocanu, Ștefan Radu, Nicolas Stoica și David Cristian Ovezea.

De asemenea, la Kumite, sportivii de la CSO Ovidiu au obținut următoarele performanțe: Flavius Stoica, Harriot Emanuela Rebeka, Andreea Guriță – locul 1, George Bogdan Isac, Ana Maria Urlea – locul 3.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*