FOTO VIDEO Olimpicii la “Religie” au fost premiați de Arhiepiscopia Tomisului. Șase eleve pleacă la Olimpiada Națională din Timișoara

Andreea Cătălina Răcaru a fost premiată de IPS Teodosie
Andreea Cătălina Răcaru a fost premiată de IPS Teodosie

Puțini știu că există o olimpiadă la materia “Religie”. Testele se bazează pe ceea ce elevul învață la clasă, iar concursul este organizat de către Ministerul Educației Naționale, la fel ca le orice altă materie. În fiecare an sunt selectați câte șase elevi din fiecare județ, iar Constanța are și în 2016 copii care merită apreciați.

Șase fete, care au luat note de 10 sau aproape 10 au fost prezente astăzi la Catedrala Arhiepiscopală “Sfinții Petru și Pavel” din Constanța, au primit diplome și binecuvântari din partea IPS Teodosie. Totodată, olimpicile au fost premiate în bani de către parohia “Sf. Mc. Dimitrie” din Constanța.

Cele mai bune eleve la această materie sunt Andreea Cătălina Răcaru, clasa a XII la Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu” din Constanța, Foti Florentina, clasa a VII-a la Liceul tehnologic „Ion Podaru”, Ovidiu, Laura Monica Doroiman, clasa a VIII la Liceul teoretic Băneasa, Silvia Popovici, clasa a IX-a la Colegiul Național de Artă “Regina Maria” Constanța, Nina Corina Țuțuianu, clasa a X-a la Colegiul de Artă și Diana Florentina Popa, clasa a XI-a la Colegiul Pedagogic.

Faza națională a Olimpiader de Religie va avea loc în perioada 18-22 Aprilie 2016 la Timișoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*