FOTO VIDEO O locomotivă a luat foc în mers în Portul Constanța

Accident mortal de tren petrecut în Portul Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

O locomotivă care trăgea o garnitură de 19 vagoane încărcate cu cereale a luat foc joi dimineață în incinta Portului Constanța, în apropiere de Poarta 5. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale ale ISU Dobrogea cu  9 subofițeri și 1 ofițer, dar și un echipaj de pompierii ai unei firme din Portul Constanța. În scurt timp, pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit la compartimentul motor înainte ca acesta să se propage. Locomotiva arsă a fost decuplată și remorcată în triaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*