FOTO VIDEO Jurnaliștii CTnews au făcut primul pas către imunizarea anti-Covid 19

Centrul de vaccinare de la Medgidia. FOTO Paul Alexe

În cadrul etapei a doua a vaccinării anti-Covid, printre categoriile incluse în categoria “personal esențial” se numără și jurnaliștii, care, prin natura meseriei, intră zilnic în contact cu un număr mare de oameni.

Vineri după-amiază, reprezentanții CTnews.ro s-au deplasat la Medgidia, la Centrul de Vaccinare nr.18, din cadrul Spitalului Muncipal Medgidia, unde au fost programați pentru efectuarea primului rapel de vaccin.

Întreaga procedură s-a desfășurat fără probleme și fără timpi morți, personalul medical fiind foarte bine pregătit pentru a oferi cea mai bună asistență, dar și pentru a asigura un climat plăcut, fapt apreciat, dealtfel, de toți ceilalți pacienți prezenți la vaccinare. Cum a decurs experiența de vaccinare a echipei CTnews, vă invităm să descoperiți în materialul realizat cu acest prilej.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*