FOTO VIDEO Independentul Marius-Liviu Petre a preluat primăria Peștera alături de viceprimarul Tudorel Grosu

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Valentin Vrabie are un urmaș de nădejde la Primăria Peștera. Marius-Liviu Petre a depus vineri jurământul ca primar ales. Fostul director al școlii din localitate și inspector școlar, Petre a fost ales cu o majoritate confortabilă, cu toate că nu a avut sprijinul unui partid politic.

Ședința de validare a mandatelor consilierilor locali nu a fost lipsită de incidente. Angajatele prefecturii Constanța care au venit la constituirea Consiliului Local Peștera au avut surpriza să dea peste mulți aleși noi care nu aveau deloc experiența votului. După mai multe pauze și încercări nereușite au fost aleși președintele de ședință pentru următoarele 3 luni și abia apoi viceprimarul.

Tudorel Grosu este cel care completează echipa de conducere a Primăriei Peștera. Fostul viceprimar independent a candidat pentru acest mandat din partea Partidului M10. El a obținut 8 din cele 13 voturi ale consilierilor locali și a obținut în acest fel al treilea mandat de viceprimar.

Primăria Peștera a fost condusă timp de 8 ani de Valentin Vrabie. Independentul a reușit să facă necunoscuta localitate celebră în toată țara prin faptul că a administrat corect banii din bugetul local.

Marius Liviu Petre este pentru prima dată în funcția de primar. El a refuzat sistematic propunerile partidelor politice, venite în campania electorală și a mers pe linia sa de independent, fapt care i-a câștigat respectul locuitorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*