FOTO VIDEO Dorel de la Primăria Constanța dă lovitura! O parcare a fost blocată pentru că administrația locală a decis să mute stația de autobuz

Lucrarea Primăriei Constanța a blocat parcarea. FOTO Ștefan GîrdeanuLucrarea Primăriei Constanța a blocat parcarea. FOTO Ștefan Gîrdeanu

Proverbialul Dorel are buletin de Constanța și este angajatul Primăriei. Asta se poate înțelege din gafa făcută de angajații Confort Urban (societatea primăriei) care au mutat o stație de autobuz și au spart trotuarul exact în dreptul unei alei de acces și a unei parcări.

Toată povestea se întâmplă pe bulevardul Brătianu, în zona Cora. Stația de autobuz a fost mutată 50 metri mai spre Gara Constanța, dar angajații Primăriei Constanța au omis să anunțe locatarii că vor începe lucrările.

Totul a culminat cu un excavator care a rupt atât asfaltul, cât și trotuarul și a blocat mașinile în parcarea unui bloc. Locatarii nu pot să iasă până când Primăria Constanța nu termină lucrarea, iar mașina de gunoi a firmei de salubrizare nu poate să colecteze deșeurile.

 

Adauga valoare acestui articol "FOTO VIDEO Dorel de la Primăria Constanța dă lovitura! O parcare a fost blocată pentru că administrația locală a decis să mute stația de autobuz"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News