FOTO VIDEO Dorel de la Primăria Constanța dă lovitura! O parcare a fost blocată pentru că administrația locală a decis să mute stația de autobuz

Lucrarea Primăriei Constanța a blocat parcarea. FOTO Ștefan Gîrdeanu
Lucrarea Primăriei Constanța a blocat parcarea. FOTO Ștefan Gîrdeanu

Proverbialul Dorel are buletin de Constanța și este angajatul Primăriei. Asta se poate înțelege din gafa făcută de angajații Confort Urban (societatea primăriei) care au mutat o stație de autobuz și au spart trotuarul exact în dreptul unei alei de acces și a unei parcări.

Toată povestea se întâmplă pe bulevardul Brătianu, în zona Cora. Stația de autobuz a fost mutată 50 metri mai spre Gara Constanța, dar angajații Primăriei Constanța au omis să anunțe locatarii că vor începe lucrările.

Totul a culminat cu un excavator care a rupt atât asfaltul, cât și trotuarul și a blocat mașinile în parcarea unui bloc. Locatarii nu pot să iasă până când Primăria Constanța nu termină lucrarea, iar mașina de gunoi a firmei de salubrizare nu poate să colecteze deșeurile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*