FOTO VIDEO Doi bărbați, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc la un festival de muzică electronică din Olimp

Trafic de droguri la un festival de muzică electronică din Olimp

Doi bărbați au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Ei au fost surprinși deținând diverse cantități de droguri de risc și mare risc, în vederea comercializării către consumatorii aflați la un festival de muzică electronică, organizat în stațiunea Olimp.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, la data de 20 septembrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, în stațiunea Neptun.

„În urma percheziției, au fost descoperite 416 comprimate de Ecstasy, 48 de grame de cocaină, 79 de grame de ketamină, 990 de grame de amfetamină, 610 grame de cannabis, 90 de grame de rezină de cannabis, precum și alte substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În baza probatoriului administrat, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 27, respectiv 39 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, iar în cursul zilei de miercuri, 22 septembrie, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Totodată, un bărbat, de 30 de ani, a fost condus la sediul DIICOT Constanța pentru audieri, acesta fiind cercetat pentru deținere de droguri de risc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*