FOTO VIDEO Cum s-a petrecut accidentul de pe bulevardul Mamaia. Imagini cu momentul impactului

Accident pe bulevardul Mamaia
Accident pe bulevardul Mamaia

Patru persoane au ajuns la spital în stare gravă noaptea trecută după ce mașina în care se aflau a lovit un copac de pe marginea Bulevardului Mamaia din Constanța.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 23.00. Un bolid de lux care circula cu viteză foarte mare, a intrat în plin într-un pom. În mașină se aflau patru persoane. Toate au rămas încarcerate. Este vorba despre doi băieți și două fete. Doi dintre aceștia erau minori.

Echipajele de la SMURD și ISU Dobrogea au intervenit imediat pentru descarcerarea victimelor, precum și pentru prevenirea unui incendiu.

Victimele au fost descarcerate și transportate la Spitalul de Urgență Constanța de către 4 echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Un băiat de 19 ani a suferit un traumatism cranian închis, iar amicul său de 17 ani tot un traumatism cranian. Medicii spun că pacienta de 16 ani avea o fractura de piramidă nazală, iar cea de 20 ani a suferit traumatisme la ambele picioare.

Imaginile cu teribilul accident au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată la intrarea în studioul Digital Passion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*