FOTO VIDEO Corneliu Vadim Tudor, vedetă virală și după moarte. Cele mai amuzante sau ciudate poze și clipuri cu tribunul

Corneliu Vadim Tudor meme. FOTO Facebook
Corneliu Vadim Tudor meme. FOTO Facebook

Corneliu Vadim Tudor a fost un politician excentric care s-a transformat într-un adevărat personaj monden. Accesele lui de violență verbală au fost surprinse în mai multe rânduri de camerele video, iar Internetul românesc a gustat din glumele pe seama lui cu fiecare ocazie.

Moartea fulgerătoare a tribunului a împărțit Internetul românesc în două tabere: cei care transmit condoleanțe familiei pe de o parte și cei care l-au transformat pe Vadim Tudor într-un meme.

Un meme (citit “miim”) este, in acest context, o poză sau un video însoțit de un text uneori amuzant care devine viral online. Constanța News a adunat o colecție de imagini și video care ilustrează cel mai bine acest fenomen.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*