FOTO VIDEO Copil de aproximativ 12 ani, atacat de doi câini fără stăpân la Năvodari. Aceștia l-au pus la pământ și l-au mușcat

Copil atacat de câini fără stăpân la Năvodari. FOTO Adrian Daniel Stroe

Un copil în vârstă de aproximativ 12 ani a fost atacat de doi câinii fără stăpân  pe o stradă din Năvodari. Patrupedele l-au pus la pământ și l-au mușcat.

Adrian Daniel Stroe a fost martor la întreaga fază și a povestit pentru Constanța NEWS cum s-au petrecut lucrurile. Incidentul a avut loc pe strada Pescarilor din Năvodari, în spatele blocului 30EST. Un copil de aproximativ 12 ani se plimba pe stradă, iar la un moment dat trece pe lângă doi câini fără stăpân care stăteau tolăniți lângă o mașină. Băiatul a trecut pe lângă ei fără să îi bage în seamă, iar aceștia au sărit la el, l-au pus la pământ și l-au mușcat. Câini au fost goniți apoi de câteva persoane care se aflau în zonă.

O persoană a sunat la 112, dar ambulanța nu a sosit, venind Poliția Locală după aproximativ 20 de minute. Câinii fără stăpân respectivi sunt agresivi de obicei, au spus vecinii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*