FOTO VIDEO Clubul Bamboo din stațiunea Mamaia a ars din temelii

Pompierii au intervenit cu forțe sporite la incendiul din stațiunea Mamaia de la Club Bamboo. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a mistuit în noaptea de 12 spre 13 august clubul Bamboo din stațiunea Mamaia. Localul nu a funcționat în această vară, fiind deschis doar beach barul. Polițiștii alături de pompieri au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au provocat incendiul și cum s-a extins atâte de repede.

Alarma s-a dat la ora 1.10, când deja flăcările erau mari. Prima mașină de pompieri a ISU Dobrogea a ajuns în scurt timp, fiind staționată în apropiere, la punctul temporar de la hotelul Tomis. Ulterior, la incendiul care se manifesta violent au mai ajuns alte șase autospeciale de stingere și o autoscară.

Au fost realizate echipe de căutare pentru căutarea eventualelor victime, dar angajații care se aflau în club în momentul izbucnirii incendiului s-au auto evacuat. Doi pompieri care au inhalat mult fum au avut nevoie de asistență medicală.

Ulterior, în sprijin au fost chemate două autospeciale ale unor servicii private pentru situații de urgență.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, întreg clubul fiind distrus de flăcări. În acest sezon estival, clubul Bamboo din stațiunea Mamaia a fost închis, funcționând doar beach barul.

Clubul avea aviz de funcționare, dar nu și autorizație de securitate la incendiu și chiar în urmă cu câteva zile, pe 10 august când pompierii de la prevenire au fost în control, nu au putut sancționa localul, pentru că era închis.

La locul incendiului au rămas trei autospeciale ale ISU Dobrogea pentru supraveghere și eliminarea eventualelor focare care ar putea să mai apară.

În jurul orei 7.30, la fata locului au ajuns polițiștii, care alături de pompierii au demarat o anchetă.

Din primele cercetări s-a stabilit ca și cauză probabila a incendiului, un aparat de gătit – aragaz, lăsat nesupravegheat.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că nu există o poliță de asigurare a clubului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*