FOTO VIDEO Aproximativ 12.500 de tone de deșeuri de aluminiu, aduse din Croația, descoperite în Portul Constanța

Aproximativ 12.500 de tone de deșeuri de aluminiu, aduse din Croația, descoperite în Portul Constanța

Autoritățile constănțene au descoperit în Potul Constanța o cantitate de aproximativ 12.500 de tone de deșeuri din aluminiu, ce fuseseră aduse din Croația.

Potrivit primelor informații, deșeurile ar fi fost aduse în portul Constanța de ceva vreme, dar abia de curând ar fi intrat în atenția autorităților, care au început să cerceteze cazul.

De asemenea, deșeurile au intrat și în atenția procurorilor Parchetului Curții de Apel Constanța, care efectuează cercetări în cazul unui dosar de „folosirea, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale care se referă la alte mărfuri sau bunuri ori la alte cantități de mărfuri sau bunuri decât cele prezentate în vamă”. Conform legii, infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Acțiunea autorităților constănțene este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*