FOTO VIDEO Anton Traian Antoniadis și-a lansat candidatura la Primăria Constanța: “Nu venim dintr-o parte politică, venim dintr-o parte de ONG, în care realizările nu se măsoară în voturi, ci în ceea ce faci zi de zi”

Anton Traian Antoniadis și Dragoş Gabriel Zisopol. FOTO CTnews.to

Anton Traian Antoniadis, unul din membrii marcanți ai comunității elene din Constanța și-a lansat candidatura la Primăria orașului, printr-o conferință de presă. Antoniadis vrea să facă din Constanța un oraș al viitorului și pentru asta va pune accent pe accesarea fondurilor europene, pe nevoile asociațiilor de proprietari și pe transformarea orașului în smart city.

“De ce am intrat în această bătălie, o să mă întrebați, Eu răspund simplu: pentru că noi credem că avem ceva de spus în această Constanță. Nu venim dintr-o parte politică, venim dintr-o parte de ONG, venim dintr-o parte în care realizările nu se măsoară în voturi; realizările se măsoară în ceea ce faci, zi de zi, ceea ce transmiți.

Vreau să vă spun că alături de noi au venit și vin în continuare oameni pentru că au înțeles că aceste alegeri locale sunt pentru gospodarul orașului, pentru cel care totuși, poate să aducă o altă viziune decât cea politică. Ce vrem să realizăm: să putem aduce simbolul acela al ramurii de măslin, de pace, să nu mai fie ceartă, să încercăm să realizăm ceva, nu să ne certăm între noi” a spus în fața ziariștilor, Anton Traian Antoniadis.

Președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoş Gabriel Zisopol, a fost prezent la acceași masă de la care și-a lansat candidatura, președintele comunității elene “Elpis”. Dragoş Zisopol și-a girat colegul de uniune și a garantat în fața tuturor pentru onestitatea și competențele pe care le-a dovedit în timp Traian Antoniadis.

“Ne cunoaștem de foarte mult timp. Domnia sa și membrii care s-au înscris în această cursă au responsabilități majore pentru că au în spate o istorie extraordinară pe care cu toții o cunoaștem. O istorie care a adus dintotdeauna valoare adăugată țării noastre, a adus valoare deopotrivă și Greciei și va aduce în continuare valoare prin responsabilitate și responsabilizare” a spus Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene din România.

Candidatul Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Traian Antoniadis are multe idei pentru transformarea Constanței într-un oraș modern. El propune printre altele, înființarea unor centre turistice de atracție ale orașului și consideră că trebuie valorificată caracteristica multietnică și multiculturală.

“Mă cunoașteți cât de cât, mă știți că am făcut și foarte multe greșeli, am încercat, am învățat … Dacă nu faci greșeli nu ai cum să înveți viața. Domnul președinte Zisopol a venit cu o icoană, un simbol al nostru, care este Credința. Credința este ceea ne leagă: credința în noi; credința în Dumnezeu este poate mai presus de orice vis. Zilele acestea am auzit și am citit niște vorbe frumoase: “dacă unii sunt medici în linia întâi astăzi când este Covid-ul, eu sper să fiu acel medic ce va vindeca Constanța de oareșce neajunsuri” a mai adăugat Anton Traian Antoniadis.

La finalul conferinței de presă, Antoniadis și Zisopol au spart câte o farfurie în buna tradiție greacă, ca să le aducă noroc “Așa să avem și noi în ceea ce ne privește” a conchis Antoniadis, făcându-și cruce.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*