FOTO VIDEO Accident grav în Siminoc. O femeie și un copil au fost răniți

O manevră greșită a fost pe punctul de a declanșa o tragedie.FOTO CTnews.ro

Un accident rutier s-a produs luni dimineață în localitatea Siminoc. O șoferiță și fiul său au ajuns la spital, după ce femeia a efectuat o manevră fără să se asigure.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orelor 10.30, o femeie a condus autoturismul marca Audi pe DC 27 dinspre Murfatlar către Medgidia și ajungând în dreptul imobilului cu numărul 7 din localitatea Siminoc, nu s-a asigurat la efectuarea schimbării direcției de mers și intră în coliziune cu auto marca Mercedes Benz, condus de un bărbat.

În urma impactului, cele două mașini au ajuns într-un șanț și un stâlp de la marginea drumului. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerea ISU Dobrogea pentru a o scoate pe conducătoarea auto dintre resturile contorsionate ale mașinii.

În afară de conducătoarea auto a mai fost rănit și fiul acesteia, în vârstă de 13 ani care se afla în mașină cu ea. Băiatul a suferit un traumatism de coloana cervicală și lombară, iar mama sa, o fractură de membru și un traumatism de coloană.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*