FOTO Un octogenar cu carnetul de conducere suspendat a murit într-un accident rutier petrecut pe DN 22

Accident rutier mortal petrecut între Mihai Viteazu și Tariverde. FOTO Marian Sterea

Un bărbat în vârstă de 86 de ani a murit marți, 29 martie, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22, între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că accidentul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 86, respectiv 64 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto de 86 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

„Din investigații a reieșit faptul că șoferul de 86 de ani avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs”, au transmis sursele citate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*