FOTO Trei răniți, într-un accident rutier petrecut, între trei autoturisme, pe Autostrada A2

Trei răniți, într-un accident rutier petrecut, între trei autoturisme, pe Autostrada A2. FOTO ISU Constanța

Trei autovehicule au fost implicate sâmbătă, 30 iulie, într-un accident pe Autostrada A2, pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, unul dintre autoturisme a fost aruncat pe sensul opus, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați, în jurul orei 12.20, cu privire la producerea unui accident rutier, pe Autostrada A2, la km 162, sensul de mers către Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autoturisme, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre victime au fost transportate la spital.

Traficul în zonă se desfășoară pe o bandă, pe ambele sensuri de mers.

Polițiștii se află la fața locului pentru cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru asigurarea fluenței traficului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*